*

heey
jag har sån j***a träningsverk i hela kroppen. har tränat stenhårt både måndag och tisdag och värre får man leta efter. hinderbana med benövningar, som resulterade i 5 varv. jag kan garantera att jag var helt slut. orkade knappt ta mig in i duschen efteråt. på det tjockade vi kebab och chips efter, så gott och välförtjänt!

varit och badat idag också och med tunga ben känns det sådär måttligt jobbigt att trampa hem. hungrig som jag var så sken jag upp som en sol när jag väl var hemma. jesper kom hem från alanya idag och hade gjort bacon och stekt potatis till mig. jag verkligen älskar de. baconen ska vara sådär knaperstekta och goa. han är en ängel ibland.

domarmöte nu om 33 min. ska byta om nu, prata lite med pappa och cykla till emma. blir krogen för deras del ikväll, medans en annan får sitta hemma och dricka saft. hoppas ia joinar mig. då är vi två saftdrickare! MEN, inte långt till 18.

hörs.
puss juulia

*

helloyou
en del moln svävade ovanför oss på camping beach idag. solen värme iaf, även om den gömde sig några minuter itaget. mycket skratt med efternamn (internet skämt, haha) blev det och en del pressning. cyklingen hem är väldigt jobbig kan jag medge. skulle väl tippa på att det är runt 4 km hem till mig. när man då är seg, trött och hungrig så är den sträckan inte överdrivet rolig, men hem kommer man. träning om en liten stund och jag vet redan vad som väntar!

någon hade stängt av datan igår. så jag fick se idag att linn hade lagt upp bilder från besöket hos andreas. linn träffade honom i somras i grekland och bara några dagar senare flög hon ner till landskrona. när jag ser dem bilderna då ler jag verkligen. jag känner igen det där med att träffa någon man aldrig hade drömt om på semestern, för att sedan komma hem till sverige och bo ca 40 mil irån varann. kikade också hand bdb och såg där att han också lagt in bilder. är så jävla glad för hennes skull. jag vet vad du går igen sötnos. att känna pirr när det är 15 min kvar att få se honom igen, det är underbart. men någonstans där under den underbara sagan så måste det ju komma ett slut också. tänker inte på din situation, utan på min. jag har alltid varit uppriktig med hur jag känner varjefall. dags att sluta drömma och ta tag i verkligheten. bara så glad för hennes skull och hoppades att min skulle kännas betydligt bättre :(

ner och käka, sen träning. mys ikväll med :)
aldrig varit så glad som jag är med er.
puss juulia

*

gårdagen var väldigt mysig. efter att ha sovit några fåtal timmar under natten (endast bex vet), så fick vi med ida till camping beach med alla mina andra sköningar. varmt i vattnet var det verkligen så vi drog med en ring hemifrån bex. kanske var väldigt lyckat eftersom att varken bex eller ida kunde komma upp från bryggan och fick använda sig av den. det var lite roligt :)
jag måste ännu påpeka att nu har jag verkligen börjat fatta vilken grymt bra kompisgrets jag har. fyfan vad jag älskar er. det går inte en sekund från att vi bryter ihop i garv och bara är oss själva. all min kärlek till er

jag känner ett ord
eller nej, jag känner en massa
men dem är liksom inte riktigt på sin plats just nu.
jag har ingen aning om var jag har dig,
vilket just nu kanske är det bästa?

puss julia

*

g r u n d l u r a d
välkommen till min värld


*

hallåni. ringde nyss ida och kände mig sådär snällt skadeglad efter att ha väckt henne, men hon var nog ganska glad för det iaf. vi ska ta bussen in till stan för att träffa vanessa, efterlängtat om man säger så. väldigt längesen vi sågs..
blev ingen skjuts av morsan, som övervägde att hon hade "så mycket annat för sig" och tyckte att vi lika gärna kunde åka buss. jag får väl acceptera det idag då.

dagen igår spenderades med bla johanna, ia, agnes, chrille och sara vid camping. nu börjar vädret ta sig och man kan planera vad som händer. så grymt skönt! sen blev de hem, duscha o käka. ida blev min underhållning de senare 5 timmarna och jag kan inte mer än glädjas åt att hon faktiskt är min.. okej, lite sonnys också, men de är inget som sägs högt! ;D
dags att kila vidare nu. ta ut svängarna.

förresten- idas blogg innehåller endel julia-är-blond-prat

Julia sitter nu i min säng och spelar på elgitarren. Dock ingen förstärkare i, hur tusan skulle kärringarna i huset ta det om man rockade sönder på elgitarren kvart i tolv på kvällen? Nej, jag vill då inte vara den som ger dom feta hjärtattacker eller väcker deras hundar så tanterna vaknar och blir arga. Fast nog är tanken lite kul ändå, elak som jag är.
Men jag ska vara snäll. Och Julia säger att jag ska skriva nåt fint om henne... Så jag gör väl det då.

Julia du är blond och jag är brunett
Du är inte så smart, vilket inte är lätt
Men du är bra med bollen och söt som få
Och jag älskar dig till månen, det vet du ändå.

Hahaha.

puss juulia

*

stämmer det att, det man inte kan få, det vill man bara ha ännu mer?

*

hejni söta!
jag ska vara hemma hos ida om exakt 41 min och jag måste nog skynda på mig lite, eftersom att jag pfta brukar vara sen. grejen är den att (ida mening) jag vet att hon inte riktigt kommer att ha alla indianer i båten när jag kommer dit iaf, så jag kan nog ta de lungt iaf! ;D
har gjort klart min pastasallad, tagit på mig bikinin och ska bara packa ner de extra sakerna i väskan. kanske den första dagen på hela sommarlovet som det är blå himmel och bara några pyttemoln. jag känner mig superglad att få spendera mina timmar med "the gangbang" som jag nu vill kalla dem. snart drar vi iväg till gbg också. satan va kul!

ikväll blir det mamma mia också, med morsan, gunilla, mikaela och martina. fika på gränden innan också. mysigt!
nu ska jag trippa iväg. vi hörs. tade lungt-

pusss juulia



*

börjar med att säga att jag blev väldigt nervös när jag gick inpå lasses hemsida idag och klickade mig vidare till ticnet. trodde helt seriöst att det var slutsålt, men tittade fel och drog en lättnadens suck när jag insåg att jag tittat på zinkensdamm. pjuh!  min dag blev bättre och jag inser nu att lasse kommer stå där framför oss en förhoppningsvis solig och fin sommarkväll på strömsholm!

ia och jag har börjat att ljupa mer och mer nu. innan jag åkte till italien satt vi och läste i nån bok som gjorde att man tänkte efter väldigt mycket. (jag vet, låter som värsta poesinördarna som inte har annat för sig, men jag blir sån med ia och det är de jag tycker om med henne) det vi läste och sedan funderade över var- hur vi har det, beror mycket på hur vi tar det. stämmer ganska bra.

dags att sova nu. ta hand om er-
pusss juulia



 


*

gracie, ciao och bonna notte är ord som fortfarande cirkulerar runt i mitt huvud även fast jag landade i sverige för ungefär 6 timmar sen. det är helt sjukt vilken omställning det är från 30 graders värme i italien vid 12 och sen 14 graders värme kl 15 i skavsta. flyget var helt okej och resan gick kalasbra både hem och dit. när man sen steg av planet i sverige och gick mot bandet med väskorna så ville jag nästan bara vända tillbaka. det känns så tomt

träffat sjukt sköna människor där nere och kvällarna har varit höjdpunkterna. varit massa svenskar därnere som sjungit och spelat gitarr.´igår kväll hann vi också hyra en fotbollsplan med mål som var upplåsbara och sen var det såpa över hela. man hade hjälmar och gled runt. så jävla kul!

men jag saknar dig. jag gör de - en enda liten känsla och jag är fast igen


 hade bra. vi hörs.
PUSS juulia

*

heeeej!
idag är det onsdag vilket betyder att imorgon vid ungeär exakt den här tiden landar vårat plan framme i rimini! :D ska bli så skönt att komma ifrån sura och bara steka i värmen. senaste tiden nu har varit helt okej. jag drömmer fortfarande om honom och tänker på hur glad jag är att han fanns i min närhet. gitarren finns fortfarande där till hands och jag tycker bara mer om den för varje dag som går. jag har till och med tagit hjälp av min fotboll på baksidan och trixat lite och tänkt på saker som gör mig glad.

Jag hoppas att linn läser det här nu. Att träffa någon sådär på semestern gumman, det gör att hela ens värld kanske stannar upp och man vill för ett ögonblick ha det så återstående veckor, men se det från den positiva sidan. Du har träffat honom och du vet att de där bra killarna verkligen existerar i verkligheten och inte bara på bild. Det är jobbigt att tycka om någon som bor en massa mil ifrån en, men man kan inte göra mer än att försöka hålla kontakten och se hur det blir. Ska jag säga egentligen. skulle kunna räkna upp några gånger då jag ska själv kommer på mig själv med att inte veta vad jag skullat gjort, för att person sitter som fastklitsrad på mig hjärna. Gör det bästa avsituationen och kom ihåg att detta kommer göra dig ´kanske ännu starkare och du får chansen att även känna på detta! Du klarar det sötnos. Det vet jag :*

Nu ska jag ta på mig lite kläder och möta micaela vid bron om 20 min. Hurry! Senare under dagen hälsar mina gobitar på och ikväll blir det sista kläderna ner i resväskan. Saknar filip nu, men vi ses ju imorrn :)

hade så bra allihopa! hoppas att ni får en bra vecka här hemma i svergie. Ta hand om er och kom ihåg att motgångar för en bara starkare! pusss julia

*

hej alla!
det verkligen hällregnar ute och jag får på något sätt myskänsla, men på att annat sätt en jävla irriterande känsla. skulle kunna sitta inne och spela gitarr hela dagen och bara sitta för mig själv. gitarren är min terapeut just nu. han är min bästa vän! dagarna blir bättre och humöret stiger. powermeet fick mig på bättre humör och fan vad jag garvade där när patrik puttade in batte i en stor raggare, hahaha.. fick träffa min ida igår. vi for hem till sara, där också bex väntade. vi pratade lite om göteborg och la ihop alla pengarna. ser verkligen fram emot våra dagar tillsammans!

jag och ida har skrivit en låt tillsammans och jag bara älskar den, men jag vet inte riktigt om jag känner för att dela med mig hela låten såhär. ska tänka på det en eller två sek. okej, nu har jag bestämt mig!

If feels like youare close to me, but yet so far away
It's been thousands miles between us and It's killing me
All I ish for you is to be happy, even if it's not with me
I will never find another you, another one like you

I know It's been a hile since we met, but I gotta let you know
That I'm thinking about you baby and I miss you so
All I wish for you is to find someone, that loves you like I do
I will never find another you, another one like you

How can we make it, you're so far away
You have my heart in your hands, don't give it away
I will never find another you, another one like you

I'll never find, I'll never find another, another you
I'll never find, I'll never find another, another yoooou

det finns bara en person i världen som står för den här låten
och oavsett vad som någonsin händer, så kommer han alltid vara speciell, väldigt speciell!

ska klinka lite mer på gitarren nu och ringa min älskade ia!
hade så bra. pusss julia


*

någon sa att jag är stark psykiskt- hell no!
jag blöder utan dig
kärleken är svår

jag vill bara vara din!


hoj

i tisdags bar det av och jag kände mig lycklig. riktigt lycklig.. ni som känner mig vet precis vad jag såg fram emot. den känslan sitter fortfarande kvar i kroppen. jag sitter nu hemma hos mina kusiner efter en halvdag inne i göteborg där vi kikade på partille cup (handbollscup). dem här dagarna hade jag kunnat ge mycket pengar för, men jag hade också kunnat ge mycket pengar för att inte denna den här jävla klumpen nu i magen. den enda delen av mig känner att jag inte orkar de här. från att vara riktigt glad till att bli riktigt ledsen. det stämmer liksom inte. känns som att avståndet mellan oss bara blir stööre och större och tyngre för varje gång. just nu vill jag bara hem. nu låter jag liten, jag vet. men jag vill bara krama om min mamma och höra hennes ord som hon alltid brukar säga- du vet att allt löser sig julia och att vi finns här. sedan saknar jag ida, vilket jag kanske sagt ett antal gånger nu. men även mina andra kompisar. vill gå en riktigt lång promenad, prata ut och sedan bara tänka på annat. på onsdag åker jag till italien och jag ska göra det till en bra resa. jag ska verkligen njuta (om det går vill säga). sedan ska becka, jag, sara och ida till göteborg i augusti och jag behöver verkligen mycket tid med mina tjejer nu. fyfan va vi ska ha kul. detta var verkligen depp och jag lovar, aldrig mer sånt!

hade bra alla därhemma. puss julia

R- the distance between us is killing me. du kommer alltid vara finast

RSS 2.0