oh sool

nja, inte direkt sol, men lite ultravioletta strålar iaf!! :D var och solade med becka och sara i badhuset idag o sköönt va de, även fast jag ville ut se sista 5 minutrarna, fan va varmt de blir (och svettigt). Läste beckas blogg nyss och jag håller med, man får lite instängsningskänsla när man ligger där.

Snart träningsdags och jag har nyss ätit, kyckling, ris, broccoli och currysås, MUMS!
senare mys at bex's place.. vattenpipa, fruktsallad + te-

simma lungt, hörs sen- julia

tjena

hm, dagen började inte nå vidare. mamma kom upp och knackade på min dörr klockan 9 och sa att min frisör var sjuk, så min klippning skulle inte bli av och jag som verkligen hade längtat efter den här dagen, kunde inte somna om och blev arg på hela jäkla världen, men julia gjorde mig på bättre humör. Vi åkte nämligen in till stan och bara umgicks hon och jag och spenderade en jäkla massa pengar.. tack för en kalasdag julls och för att du gjorde min dag bättre.

senare åkte julia och jag och kikade på när någon red hennes pålle i stallet och klappade om de andra hästarna. jag tror inte att jag varit i stallet på 2 år säkert, men fy vad jag har saknat lukten av häst. senare hem till mickan och kikade filmen I want candy med carmen elektra och fan vad snygg hon är och filmen va faktiskt bra. lite guitarhero senare blev det en hemfärd tillsammans med amanda. förresten, jag har lyckats ta mig up till att spela medel nu, de ni!

rijad, jag saknar dig

sov gott- en julia

bloggtrix

Idag har det gått 20 dagar sedan mitt förra inlägg och jag hade nästan glömt bort min kära blogg, förlåt!
Fast det är egentligen inte hela världen, eftersom att jag inte har massor utav läsare som bara skriker efter mera inlägg, haha.. Så för att jag ska komma ihåg den och kämpa lite sådär extra så bestämde jag mig samtidigt som Sara att jag ville byta utsida på min blogg. Hon har precis skaffat sig en och ville snabbt känna sig hemma.

Första dagen på lovet idag och den har jag spenderat med Sara och Becka och även fast vi inte gjort allt för mycket, så har vi ganska roligt/lungt när vi träffas. Vi tog en promenad ner till slussen och gick bredvid kanalen och drömde att vi satt där när sommaren hade börjat ta fart, då träden var gröna och vattnet var varmt. Vi har kanske någonstans där upptäckt att vi egentligen tycker ganska mycket om sura, även fast man ibland bara skulle vilja kasta det i en sopsäck. Kebab, guitarhero + bloggfix fick avsluta våran första lovdag. Tack tjejer, ni är bäst

Imorrn kommer den dagen jag har räknat ner till. Dagen betyder klippning + färgning och jag längtar ihjäl mig. Sedan stan med julia. Blir nog en bra dag!
Sov gott- juliaaa

   image18           image19

måndag igen

sliten efter denna jobbigs och tunga arbetsdag, jo tjena. inte orkade man jobba så mycket i skolan. jag har nog gäspat ett antal 1000 grr.. blir inte lätt att vända på dygnet nu :/

tänkte sova nu, är helt slut. ska spela lite kungen först. de är obligatoriskt!

image4

min prick äter plättar, mums! ♥
sov sött- juulia

hej hopp

idag är det söndag och det betyder sista dagen på sportlovet -08 och jag är verkligen 0 sugen på att gå tillbaka till skolan imorgon. Jag orkar inte sitta i ett litet och trångt klassrum med 50 st andra och lyssna på någon lärare som snackar om kungarna på 1700-talet. Jag sitter just nu här med min bärbara i knät och kikar på dansfilmen step up. Hur bra som helst!

Mina senaste tankar som strävat runt i mitt huvud de senaste dagarna handlar om er och nu vet vilka jag snackar om. De är 3 stycken killar som jag ibland inte fattar hur de tänker. Vafan håller ni på med?
Till en av de: fyfan vad jag är besviken på dig. Hur kunde du göra så? Du ljög mig rakt upp i ansiktet och berättade inte sanningen även fast jag frågade dig ett antal grr.. du kan fan dra nåt gammalt över dig. Jag behöver inte sånna människor i mitt liv!!

Fotbollen har börjat på allvar nu och i helgen har vi första träningsmatchen och de ska bli hur kul som helst! :D
Jag längtar till första seriematchen då man står där på grönt gräs med nya fotbollsskor och förhoppningsvis så skiner solen.

Nu ska jag fortsätta kika på filmen och sova snart, ifall jag nu somnar.
Den killen kanske kan få mig att tänka på annat
Sleep tight brooos- juulia

hello uppdatering

jag skrev ju i sista inlägget som kändes som år och dar sedan (och jag glömde vad jag hade skiviv till och med) att jag skulle lägga upp lite bilder från den fredagen och skriva lite, så här är en kort sumering bara.
Vi va några tjejer eller några, kanske 11-12 st som var in till Café Gränden och fikade runt 7 och hade det allmänt mysigt. Det känns som att vi måste göra sånna saker, många av oss ses typ aldrig, men det var en trevlig fredag :) och efter det var det hem som gällde och sovdags.

Nu är klockan 01.23 och jag måste nog strax sova. Måste börja vänja mig att gå upp någorlunda nu, lovet är ju så gott som slut. Jag orkade inte gå tillbaka till skolan och sitta o lyssna på massa föreläsningar och skriva prov. BLÄ!!
Den här lovveckan har varit så skolfri som den bara kunnat. Har inte pluggat ett skit och hoppas att inte mina klassmates inte heller gjort de, för annars ligger jag efter. Mestadels tagit det hur soft som helst, men också hunnit gymnasiefest på konrad och där va de massa lamkött och oxfilé så vi var väl några tjejer som inte kunde hålla oss i styr, eller hur?! :D annars så var vi och badade i örebro och bara umgicks :) skitbra vecka!

Imagine that your boyfriend seems to be the best guy you ever met and suddenly
he starts to acting like he was someone else.. what would you do?

do like me, tell him to fuck off and pretend that he never toucht your mind..
then life seems to be much easier.

sov sött- JULIA

RSS 2.0