storstaden

hej hallå!
fyfan vad jag jag är att solen är framme idag igen. det är faktiskt riktigt behagliga temperaturer nu.
har spenderat hela dagen i stockholm med min klass. vi har varit på nordiska museet, vilket kanske inte var världens roligaste, men bättre än att sitta i en skolbänk. sedan tog vi oss an mat på donken och lite shopping. regeringen blev nästa och även fast jag varit där en gång redan så var de hyfsat kul. solen sken ju, vem kan klaga?

måste bara berätta för er att den där uppsatsen jag funderade på att ta av någon, (även fast ingen erbjöd sig att hjälpa mig) har jag skrivit helt själv nu, jajamen. gick ganska snabbt också. så nu är det problemet ur världen!

ha en väldigt bra kväll och kom ihåg att ta hand om er. vi hörs..
pussss juulia

image54                                                                                                                                 
du är min klippa ♥                                                                                            

*

söndag idag och jag känner mig seg som en, jag vet inte vad. mamma drog därför med mig ut och sprang elljusspåret i behagligt tempo. sedan blev det lite övningskörning och denna gången backade jag inte in i något iaf, haha. skämt å sidor, jag börjar faktiskt bli ganska bra och siktar snart på att ta mig ut på riktiga vägen, så se upp därute! en annan sak, jag brukar inte fuska i skolan eller skolka heller för den delen, men kan inte någon söt människa därute bara skriva ett arbete om tonsättaren Schubert åt mig så att jag kan luta mig tillbaka och tänka på de andra pluggsakerna nu. vafan ska man skriva ett jävla arbete om honom för?! helt meningslöst!

men i veckan händer det lite roliga saker iaf. ska först till stockholm med klassen på tisdag och hälsa på sossarna och möffarna. kan bli ganska intressant. blir också lite tid för oss själva i storstaden, därav lite shopping. sen på torsdag bär det av till stockholm igen för att möta upp min bror och umgås med honom lite. vi ska käka och senare på kvällen som alla andra ca 30 tusen andra fotbollsintresserade gå och kika på aik - djugården på råsunda. fyfaaaaaaaaan va kul!! :D

nej, klumpen i magen försvinner inte även om jag tänker på annat nu, så dags att gå och plugga. vi hörs hörrni. kom ihåg.. ni betyder något för någon och det ska man vara rädd om.

so long- ni är kalas.. pussss juulia


      image53                                                                                   

tjao

tjena hallå!
igår var det en trevlig dag. tog halv 2-tåget in till stan med bex och hittade där en sara och ida, som vi sedan gjorde sällskap med till spicy. najs, de va asgott, bara de att jag fick allergichock och skickade ida och sara för att hämta ny mat! :D haha. tack snälla ni, jag kommer verkligen käka där igen!

idag har jag spenderat min dag med en riktigt bra bok. lånade den av sara igår och kunde inte sluta läsa. annars har jag kikat på innebandyfinalerna och lite fotboll. sitter hos johanna nu med mickan, chrille, johanna, malin och lisa. vi har kikat på "Helens små underverk" och dryckit te. godis + muffins har min mage också fått känna på och nu är de snart dags att knalla hem. är så trött, men skönt att få sova hur länge helst. jag har ju ingen match ihelgen och det är jag ärligt glad över!

nej, hörrni.. dags att pysa!
måste bara säga en sak. jag har bara en person i tankarna just nu och ni vet nog precis vem det är. jag önskar att jag kunde bli teleporterad just nu, för jag orkar inte tänka mer.
hade kalas, ni är king.. pusss juulia

summer 2006

vi hade nationella i engelska idag.  vi skulle skriva en uppsats som handlade om ett minne man varit med om under en vår/sommar/höst/vinter. det första jag tänkte på var sommaren 06 och jag berättade precis så som jag kände och väldigt känsloladdat blev det. något som gör mig fruktansvärt glad är att jag även vet att den här personen skrivit samma sak som mig idag och jag kommer aldrig kunna säga de fler gånger än att han är för bra för att vara sann!!
nu ska jag sova och bara njuuta av att veta detta!
fred och kärlek - juulia

hey

jag är suupertrött, så trött att jag knappt vet vad jag heter, därför är det dags för boken igen och bara hoppas på att jag somnar och sover som en stock. jag tror att jag sa förut att jag inte var någon bokoman och de är jag inte, men fan vad den här boken är bra! den heter förresten "I skuggan av ovan."

Match idag och vi spelar bara bättre och bättre även om vi idag släppte in två pissmål och förlorade mot vik, så är jag ändå väldigt glad att vi presterar och det känns bra inför seriestarten. inte länge kvar nu. första matchen är mot franke hemma den 1/5. alltså, en lugn valborg ;)
senare kom becka och sara hit och delade lite tankar med mig, sen gick vi och köpte glass och rörde på oss. tack för att ni finns.

ni som känner mig, vet att jag inte tycker om kvällar. iaf när jag måste spendera de sjäöv såhär och lyckas då tänka alldeles för mycket och igår kväll var verkligen sådan. så idag ska jag försöka tänka så lite som möjligt och bara ta lite itaget. I know I can do it, I know that!

lite läsning nu, sedan sovdags. vi hörs och kom ihåg, bara man har vilja, då klarar man allt!
pussss juulia


  image52    

with you - chris brown
- bästa låten på väldigt väldigt länge

*

I will never find another you, another one like you
I really miss u 


R



                    


tjaa

idag är det lördag och klockan börjar närma sig 19.00, om cirkus 7 min. Jag sitter fortfarande hemma och väntar på att julia ska skicka hem daniel så att vi kan glida över och mysa lite! :) jag snart åka iväg till affären och inhandla lite godis, eftersom att de andra redan köpt det (vill inte tigga av de andra) ;)

dagen har egentligen bara bestått av gitarrspel och lite fotbollstittande. malin och jag bestämde igårkväll att vi skulle åka och kika när suras herrar spelar mot hallsta. sen när vi kommer dit så visar det sig att det inte alls är herrarna, utan juniorerna. besvikna blev vi eftersom vi inte fick de ansiktena som de ryktas ha kommit till laget. frös som satan gjorde vi, så vi åkte hem istället och här sitter jag.

imorrn är de match mot vik och då lär man vara fit for fight, men tänkte ändå gå ner och kika ifall min kära mor skulle kunde inhandla kebab till mig =) förresten, boken som jag började läsa i torsdags gjorde mig extremt trött och jag slocknade med boken i handen och sov som en stock hela natten. böcker ger underverk! vi hörs sen, nu ska jag röra på mig. 

pussss juulia
image45                                                                                              


                                                                                                                                                                  


torsdag

det blev en skön avslutning på dagen idag. intervaller och boxning stod på träningsschemat och även fast det är jobbigt, så känns det hur bra som helst att ha tagit ut sig och sen kunna känna sig nöjd efteråt. kände mig såpass nöjd att jag kunde unna mig lite naturgodis efteråt! :D

dagen har bestått av skola och träning som börjar kännas väldigt vanlig i min vardag och som även ni kanske märker. jag längtar till våren och speciellt sommaren då mina dagar kommer se annorlunda ut. jo, träning och match blir det, men även sol, bad och en jäkla massa kompisstunder. längtar

dags att lägga sig och läsa bok. skrev ju förut att jag inte kan somna och har fått ett bra tips nu att läsa. då blir man trött och jag kan erkänna att jag nog kommer att somna, för det roligaste här i livet är inte att läsa böcker. alltså, jag är ingen bokoman (?).. får se vilken bok det blir, hoppas jag somnar iaf. jaja, ni får säket reda på det snart!

sov gott och simma lungt, ingen idé till stress, stay cool!
juulia



                                                                  image39


tjoho

Hej hallå därute!
Hoppas att ni mår bra och att livet snurrar på som vanligt.
Igår kväll var det en väldigt dålig kväll, eller iallafall mot slutet. Arsenal gjorde 2-2 mot Liverpool i Champions League och framspelningen till adebayor av theo walcott var snygg som helst. Han sprang med bollen över hela plan och fintade bort hela skaran av pool-spelare. 2-2 betydde vidare ur semifinalerna, men då kom vändningen. Efter ett dåligt försök till en målchans tappade man bollen och pool ställde om snabbt. Plötsligt var torres inne i straffområdet och faller som en liten vante. Domaren blåser straff! Då var jag arg, riktigt jävla arg. Det var inte sant, hur kunde han blåsa straff?!
Steven Gerrard slår in straffen och resten får ni räkna ut själva. Jag är ändå stolt att vara en Gunners, vi kommer igen nästa år. 

Just nu äter jag fil, med äpple och havregryn i och lyssnar på Oasis i lurarna. Inatt ska jag minsann somna. Legat och tittat in i taket i 2 nätter nu, fattar inte varför. Ta hand om er, för det ska jag göra!
juulia ♥

 
                       image38

tjao

skön dag idag, rolig match på dagen och slapp eftermiddag :) matchen gick bra och vi spelar bättre och bättre för varje match, synd att vi inte får några pinnar framåt bara, men de kommer!

annars har det blivit lite matte och historia idag och igår, inte alltför kul men det är ett måste.. vill bara ha skolavslutning nu!!!
ska kika barca nu, bojan är king
puss juulia

   
image37                           

sis och jag <3      

njuut, lite pics från igår

image34

image35

image36

ni är allt för goóa. älskar er till tusen

ny dag, nya tag

hejhopp aliihopa :) (ni som förhoppningsvis läser)
idag är det soligt i lilla surahammar och jag är väldans glad över det. veckan har nästan bara bestått av gråa moln på himlen när man vaknat, så nu känns allt mycket bättre. finns bara en sak som gör mig ledsen och ganska sur just nu. våran boxer har pajat och det betyder att jag kommer att missa arsenal - liverpool på tv, vilket jag inte vill.
varför just nu?! tur att CL går på 6:an. så den som har canal+ och som just nu känner sig träffad att få hem en skrikande fotbollsbrud kan väl skrika till, det skulle betyda en massa. hade varit perfekt att se matchen idag, för jag har nämligen inga andra planer för dagen och tänkte därför sätta mig i soffan med ostbågar och njuta när arsenal slår pool, men fandå. I'm sad!

dagen igår bestod av käk hemma hos becka och det var väldigt lyckat :) sara, becka och jag startade med fördrink och hjälptes åt att göra thaiwok, men jag som inte är sådär värst bra på att laga mat fick hålla mig i bakgrunden medans de andra MVG-barnen i HK var duktiga. Efter maten blev de chokladpudding och lite vin. Tack för en bra kväll tjejer, ni anar inte hur mycket ni betyder <3

Senare gick jag en sväng med almir och jag kan inte säga mer än att den här killen är riktigt underbar. han ställer alltid upp och visar verkligen hur en riktig vän ska vara. kompisar ska man vara rädda om och jag är verkligen rädd om dig :*

nu ska jag ner och käka. hörs kanske senare. håll tummarna för arsenal är ni söta!
pusss juulia

heelt slut

jag kommer ha sån träningsverk imorrn och det gör mig knappast glad. varje torsdag har först intervaller, sen boxning och hon tar verkligen knäcken på oss. jag minns efter förra veckan. jag darrade i händerna i säkert 3 dagar efter och träningsverken ska vi inte ens prata om. nej, trött som satan är jag. skulle försöka bära upp ett glas mjölk upp för trappan, men spillde nästan ut hälften i trappan pga mina darriga händer.

biptest imorrn i skolan. känner redan nu hur stel jag kommer vara. gosh, sovdags nu :) 

puss juulia

                               image31                                       

:)

idag är en bra dag! skolan har varit helt okej, även fast vi bytit na-lärare och hon har gjort om lite i vårt schema så är jag på bra humör. var ner till träningen och testade ett par sköna fotbollskor som pappa gick med på att köpa (tack pappa mats) sen direkt till frissan där jag stilade om mitt hår lite och jag blev nöjd. Äntligen kan jag tycka om mitt hår igen! :D

sovdags nu innan jag börjar ogilla den här dagen eftersom arsenal bara fick 1.1 mot liverpool i CH, även fast de var mycket bättre :(

sleep well mates- julia

RSS 2.0