alone

vad har jag gjort nudå..
så onödigt. ida sitter bredvid mig och sjunger nu. sådär fint som bara ida kan

det här var öndigt bara så ni vet. fan, jag vill inte sjunka, men jag börjar tro att jag dalar nu.
det värsta är att jag vet sanningen. faan :(


understood

idag efter våran svenskalektion gick jag och pick in för att prata med martin, per och anders och förena lite nytta med nöje, eftersom att vi skulle vänta i 40 min på tåg. det var då det slog mig. det skulle inte finnas nåt att annat ställe på jorden jag egentligen borde tyckt mer om. det var ju nämligen på just denna platsen. på just kantzowska i hallsta som jag lärde känna tjejen som sedan charmade sig in i mitt liv. hon blev en av mina närmaste kompisar. hon är sjukt rolig. hon är en grym lagspelare och hon är en riktig vän. hon vet precis hur man behandlar andra människor med respekt. hon är en sådan där person som man ser upp till. hon har egenskaper som jag önskat att jag själv hade. turen fanns på min sida och det var där jag fann henne.  det fanns dagar påhösten -07 och våren -08 som var tuffa. mycket plugg, mycket r och mycket annat. hon är en riktig glädjespridare och fick mig jämt på bra humör och det får hon fortfarande. hon har varit med om saker i sitt liv som berör mig, men det som gör mig så stolt är att hon utan minsta problem tagit sig igenom detta med ett starkt psyke och en stark utsida. som martin sa innan vi lämnade rummet. -fan picko, du har berkligen lyckats med detta och du har givit det en riktigt fajt. det kan du vara riktigt stolt över!
jag kan bara stå bredvid henne och se hur hon växer. för mig är hon en av dem starkaste. annars hade hon aldrig klarat det!

nu är det sovdags. bara lite djuping. sex and the city, here I come!

julia

oops

sara, bex och jag har precis varit och ätit en stor kebab. så gott. egentligen ska man äta något inom 30 min när man har spelat match, men det drog iväg lite med tiden. nu ligger den där kebaben i magen iallafall och sjunker väl in inom något timme. (nu lät jag som värsta matspecialisten)
match idag mot bk och jag måste erkänna att vi har nog spelat våran bästa fotboll hitills den här säsongen idag. vi förlorade med 3-1, men vi gick in och körde vårat spel. föll inte för deras.. några turliga mål fick dem, men det kändes ändå som inte ett rättvist resultat. nu kan vi iallafall titta framåt och se hur mycket bättre vi har blivit!

sara städar sitt rum just nu lite smått och jag tog mig i akt och satte mig här. vi ska förbi sandra snart och prata lite med henne. sen ska jag hem och bara kika på sex and the city och sussa. det har övrigt varit en mysig och bra helg. träffat mina tjejer hemma hos agnes igårkväll på tjejmiddag/tjejkalas för att hon fyllt 18 och det var askul. skönt att vi kan träffas alla. har även träffat s i helgen. nu tillbaka till skolan och ta tag i mina studier.

there is a star inside you, remember that!
julz

gaaah

jag ska sova om ungefär 3 min har jag sagt, eller det var sagt att jag skulle stänga av datan då och kika lite på sex and the city innan sovdags. men jag måste bara berätta det.. det har börjat en ridkille i min klass som går smr. han är sjukt fin och här kommer det bästa- han pratar göteborska!!!!!!!! det som visade sig vara mycket bättre var att han har skåp precis brevid mitt, så jag såg in i ett par blåa ögon häromdan innan samhällen och jag blev lite röd. nu kan skolan bli sjukt mycket roligare. sov tungt.. IH

juulia

my own vings

"utan att tänka så lyfter min vingar och jag höjs sakta men säkert mot skyn
du kommer aldrig kunna röra mig mer"

det här är precis vad jag känner idag.
bara man tar en dag i taget, eller hur`?

love uu :*


make the difference

hej och hå
jag är trött, glad, partysugen och fnittrig
behövs inte säga så mycket mer. jag tittade nyss på bilder från lite olika fester som jag tillbringat tillsammans med sara. tex hemma hos kaup på midsommar med sara och bex. fan va kul vi hade. värsta stämning med dans runt midsommarstången och nya ansikten som man bekantade sig med. jag blev i söndags väldigt deppig. nu är sommarn slut tänkte jag. imorrn börjar skolskiten igen. tänk hur snabbt allt gått. alla fester, alla mysiga kvällar, grillningar och badstunder. känns så sorgligt.. nu kommer hösten, mörkret och alla jävla dagar som går åt att sitta i skolbänken. nu kommer man bara hinna träna, plugg och sova. buhu, jag blir riktigt ledsen.

skolan är förresten en sak som inte kommer komma upp så mycket i min blogg. jag känner inte alls för det. mitt schema suger så hårt att jag nästan vill börja grina. tidiga mornar och sena kvällar. jag kommer inte hitta nånting roligt. värsta depp detta blev, haha. annars så leker livet och jag måste bara berätta hur extremt underbara vänner jag har. allvarligt, livet skulle inte vara ett skit kul utan dem. jag mår så bra med er. ni är kärlek

nu kommer till en annan lite tråkig sak, men som jag har tänkt göra länge och nu är det äntligen gjort. igår kväll så tror jag att halva mitt liv ändrades. det var då jag bestämde mig för att radera sms, bilder och annat som har med just dig att göra. jag är på något sätt ledsen för att blev såhär, men nu vet du. jag trodde att du på något sätt ville liksom, men så blev det inte. två år, det är en lång tid om jag tänker efter. på två hinner man träffa andra. man hinner också bli en annan människa på dem åren. jag blev det, men mycket tack vare din hjälp. vi hjälpte varann genom vått och torrt man kan säga. vi pratade om så mycket. vi har så jäkla mycket minnen ihop, som jag egentligen bara skulle vilja glömma nu. du var liksom en del av mig. nu har jag istället lagt ner grejerna i lådan och lagt bak dem därbak där jag bara hittar saker som jag verkligen vill hitta. du ligger nånstans därbak i mitt minne. djupt in. det kanske var meningen att det skulle bli så, jag vet inte. enda jag egentligen vill säga är tack för två år att lära sig av. tack för två sköna år med prat och skratt. det enda som känns lite sorgligt på något sätt är att jag äldrig kommer få se sig mer och aldrig få höra din röst. det finns bara ett problem i detta och det är att jag är besviken på dig. hoppas du hittar nån. jag hoppas verkligen det.
another you är numera förflutet!


pjuh.. det där satt långt inne. nu vet ni. nu vet jag.. sovdags och lite skönsång på youtube innan jag sover. killar som spelar gitarr och sjunger. jag ryser. ta hand om er och kom ihåg att problem kan alltid lösas, bara man vill.

puss juulia



 


love us

faaaaaaaaaaaan. hade skrivit ett långt inlägg, men nu gick det åt skogen igen.
har en anti-deppbild här

tack för att ni finns. göteborg -08! :D




hey hoe. let's go

ia, johanna och amanda har just nu varit på greta i inte mindre än 4 dagar  och är nog väldigt bruna vid det här laget. jag känner mig så avundsjuk, men längtar väldigt mycket till hösten nu. jag vill inte ha mer sommar nu. jag vill dra på sig en tjock mysig vinterjacka/höstkappa med stor sjal och mössa. fyfan va skönt. jag längtar efter snöbollar och mys inne. jag börjar ana att det är så för att de somrar i sverige ändå regnar bort varje år.. man har väldigt tur som får åka utomlands varje år och få känna på riktig värme och riktig sol. fast just nu känner jag ändå att det tär väldigt mycket på jordens resurser att åka flygplan eller bil en sisådär 250 mil varje sommar. kanske är det bäst att stanna här i sverige om man vill leva 50 år till. kanske bäst att vara glad att jag ändå har tak över huvudet och mat varje dag, än att inte få sol varje sommar?!

igår var en trevlig dag/kväll. ida skickade sms och ville att jag skulle joina danne och henne som skulle spela monopol. fan va kul tänkte jag och cyklade dit som en dåre. ida hade nya monopol som man drog visakort med pengar på istället ör vanliga pengar. efter en stund blev man trött på det där jäkla ljudet på apparaten och jag måste erkänna att jag saknar gamla monopol där man använder vanliga papperssedlar.. ida måste ha fuskat till sig alla pengar eller så var det jag och danne som hade liite oflyt? haha

på kvällen var jag och kikade på juniorernas match mot arboga. dem fick stryk, och 1,5 timme senare spöade jag och ida almir och sonny på lite basket på starbäck. eller spöade och spöade.. man kan kalla det vad man vill ;)

en till sak. bex- är du ledsen är jag ledsen. jag vet hur det är, men jag vet att du är för stark för att inte lyckas. detta kommer göra dig gott när allt känns bättre. du vet var jag finns, anytime!

hörs. puss juulia


long day

weheey nu har jag dragit av det vackraste och djungelbokens "var nöjd med" på dop också. det var väldigt fint och ungen var så söt. snäll och tyst var hon också! nu sitter jag och väntar på käk för att sedan åka på samling. seriepremiär mot franke idag. gäller att trycka dit dem och ta 3 poäng. hell yeah!

inte mycket mer att säga än att gårdagen var mysig och att jag verkligen behövde det. hihi!
kommer med matchreferat sen och lite mer tankar. förresten läste på idas blo´gg att hon hade köpt skor inne istan med loppan. blir jag förvånad? :o nej.

börjar känna mig mycket gladare förresten. känns så skönt.

puss juulia

it's cold outside

"It's not a big big thing if you leave me, but I do do feel that I do
do will miss you much. Miss you much."


julia och rowdy är ett trevligt sällskap en lördagseftermiddag. tack så mycket!

a night with passion

kvällen har spenderats med mina bästa och det kändes som att vi fortyfarande var inne på hotellrummet på city lägenhetshotell och hetsade. kvällen innehöll käk, skratt och en jävla massa porriga sms-. namn anges inte här..
däremot så kan folk som är sugna på att lyssna på en konveration mellan kungen och silvia (jag och ida) höra av sig till mig. jag har den dialogen och jag lovar, ni måste höra detta.

sovdags nu. upp och sjunga imorrn. resten av dagen tar jag itu med imorrn. söndag är de seriepremiär. äääntligen och sedan sång på dop. iaf, nu är de läggdags. sussa sött alla!

vi spelar spelat alias som betdyer att man ska förklara ett ord på 1 minut och man får vi använda gester. bex och jag mot sara och ida.
sara till ida- vad är gott när man har mens?
ida- tampong?
svaret skulle vara choklad, men ida tänker fel. hahaha
tack för att ni underhåller mig!

pusss juulia

tigerr



min tiger använder min surafotboll-tröja ute ser jag. varsågod sötis!

the hardest part is to say goodbye

spring din väg då. du är alldeles för rädd för att ta itu med det..
som man brukar säga- people always leave

gööööteborg

jag är kär i staden. jag har varit kär i den staden ända sedan barnsben och grinade när jag skulle åka hem även som liten. staden, människorna och dialekten gör att jag får gåshud. människor som verkligen känner mig vet att jag diggar två saker grymt mycket här i livet. det ena är göteborg och det andra är utlänska killar. jag vill redan tillbaka

jag, ida, sara und bex tog tåget i måndags morse till sveriges näst största stad. göteborg alltså. den här resan har blivit mer minnesvärd än jag någonsin kunnat föreställa mig. fatta 4 stycken tjejer från nedre delen av norrland (skämt och sidor) som smygåker spårvagn, som gapar på ett hotell/vandrarhem klockan 2 på natten och som pratar så att folket knappt hör vad man säger. kan det bli bättre?! nej! balder tog vi med en storm och har snyggaste kortet som kommer att finnas här inom ett par timmar. jag lovar att till och med tjejen som skulle skriva ut korten åt oss i shopen därnere garvade åt oss. det sjuka är också att kortet speglar verkligen hur vi är som personer. allan svensson åt på restaurangen som vi gick förbi på avenyn och pinsammare finns inte än att alla vi vänder oss om sen. hell yeah

kommer lite minnesvärda saker som vi kommer garva åt länge, länge!

för det
1a. idas imitation av hur kungen utför fysiska aktiviteter med silvia är verkligen de här 3 dagarnas höjdpunkt. jag har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. den fanns till och med med oss på tåget hem. hahaha
2a. tiopoängarn. jag hoppas att ni förstår precis vad det syftar på. alla vi fyra verkligen dreglade efter denna otroligt snygga kille som stog framför oss i kanonen-kön. nu är jag allvarlig när jag nästan vet att både sara och ida önskade att de också var singlar denna kväll. kort sumering- fixat hår, bruna ögon, vit t-shirt, skitsnygg tatuering på armen, slitna ljusa jeans och sneakers + skäggstubb, men det bästa= göteborsk dialekt. han gjorde kanonen-kön rolig!
3a. jag-sitter-här-i-ventern-och-spelar-lite-dota. satt emokillar från tyskland och norge och spelade data utanför vår dörr nästan hela våran vistelse i gbg. the song reminds us of them!
4a. vitbrallan. ännu en gång i kön till vattenattraktionen collorado(?) där det dyker upp en kille med vit jeans, vit t-shirt och vitt hår. han och hans kompis ville promt åka med oss och bad och bönade åt tjejen som gav alla deras platser. första kanske skönaste killen som verkligen diggade 4 tjejer med annan dialekt och som garvade konstant. västmanland är inte så dåligt iaf
5a. att de här dagarna verkligen har utnyttjats på bästa möjliga sätt. vi har verkligen haft askul, samtidigt som vi kunnat unna oss shopping och kul grejer.

det finns inte mycket mer att säga än att jag verkligen redan nu efter att ha kommit hem för ca 4 timmar sen redan saknar göteborg något grymt mycket. jag vet att vi kommer tillbaka nästa år och då är de krogen som gäller. 4 tjejer som fyllt arton. hell yeah. nya minnen och nya bravader. nu vet att jag älskar er till tusen. göteborg -08. kärlek och ännu mera kärlek.

puss juulia

*

hallå
idag är det första augusti och vädret är inte det allra bästa, men det känns ganska skönt också. solen har synts i luite drygt en vecka i streck nu och svenne som man är så tröttnar man ganska lätt, men ändå gnäller man när det regnar och är molnigt. jag sitter hemma hos sara nu. sara, patrik och bex har badat med hampus. sara brorson. sötare unge får man leta efter. ibland önskar jag att johan eller jesper kunde få barn snart. fatta roligt!

på måndag bär det av till göteborg och dem andra börjar redan få lite hysteri med kläder och pengar. jag tar det coollungt och kommer sitter där söndagkväll kl 11 och tänka alldeles ensam. jag kan det där nu. ska bli så grymt roligt, men hade hoppats att smhi hade gissat lite bättre väder. det sägs bli lite droppar här och var, men att det inte ska bli alltför dåligt väder. götet, here we come- väldigt mycket minnen för min del. men jag älskar göteborg och jag är bara så glad att vara tillbaka!

ikväll kommer mami hem efter en tur i varberg och falkenberg, även en tripp förbi ullarad- morsans favoritställe!
grillning och senare lite mys förmodligen. nu startar fotbollen igen så ingen fest ikväll. jag vet, men fotbollen betyder mycket och min träning också. vad skulle jag egentligen göra om jag inte spelade fotboll?
skulle vilja spela tennis eller basket.

vi hörs.

pusss juulia


RSS 2.0