oops

sara, bex och jag har precis varit och ätit en stor kebab. så gott. egentligen ska man äta något inom 30 min när man har spelat match, men det drog iväg lite med tiden. nu ligger den där kebaben i magen iallafall och sjunker väl in inom något timme. (nu lät jag som värsta matspecialisten)
match idag mot bk och jag måste erkänna att vi har nog spelat våran bästa fotboll hitills den här säsongen idag. vi förlorade med 3-1, men vi gick in och körde vårat spel. föll inte för deras.. några turliga mål fick dem, men det kändes ändå som inte ett rättvist resultat. nu kan vi iallafall titta framåt och se hur mycket bättre vi har blivit!

sara städar sitt rum just nu lite smått och jag tog mig i akt och satte mig här. vi ska förbi sandra snart och prata lite med henne. sen ska jag hem och bara kika på sex and the city och sussa. det har övrigt varit en mysig och bra helg. träffat mina tjejer hemma hos agnes igårkväll på tjejmiddag/tjejkalas för att hon fyllt 18 och det var askul. skönt att vi kan träffas alla. har även träffat s i helgen. nu tillbaka till skolan och ta tag i mina studier.

there is a star inside you, remember that!
julz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0