hello. I'm back

hey everyone.
london var great och det var längesen jag skrattade och hörde så mycket skämt på ynka 3 dagar. oxford street är nice och även så hyde park. finns många som gjort min resa funny, men rundan och anna ska en extra eloge. ni är guld

för övrigt leker livet, men det finns en sak som jag är väldigt ledsen för. förra onsdagen satte jag i en "skena eller ståltråd" som täcker hela gommen och som är grymt störande. känns som att jag har saker mellan tänderna och att jag tuggar tuggummi 24/7. jag har fått värsta fult uttal och låter inte som julia :( det låter hemskt när jag sjunger och jag saknar min gitarr och min sång för var dag som går. det svider i själen och vill bara dit och ta ut den. igår grät jag till och med. jag vet, kan vara mina p-piller som spökar igen nu, men ändå. nu vill jag bara svära!!!!!!!!!!!!!!!!!

miss my s

PUSS


london, here we come

klockan är nu prick 22.00 när jag skriver detta. dagens bravader har handlat om braceface, mässa och en hel del packning. det där med bracefacet kan vi ta en annan gång. den syns iaf inte(än) och gör satan ont. alvedon är min bästa vän just nu. gymnasiemässan gick helt okej och packningen får jag också säga helt okej. har säkert glömt nåt som jag får packa imorrn innan vi åker. precis, london imorrn ja. ska bli grymt kul. jag är så taggad

något som är mindre kul är däremot att jag måste åka till skolan iaf en stund på morgonen imorrn för att skriva mitt satans matteprov i matte B. hallelujah är det enda ord jag tänker säga. resten får ni lista ut själva..

jag saknar min s, men han är på väg hem imorrn, men eftersom vi springer om varann så träffar jag honom på söndag iaf. den här helgen kommer bli kanon. nu är det iaf sovdags och en sista tur i resväskan.

en stor PUSS- julia

bästa

jag blev sjukt glad när jag läste idas blogg och ska länka längst ner på sidan idas blogginlägg. det fick fram mitt allra största leende.

jag har 3 treb ästa kompisarna i hela världen. (okej, alla säger så. mina kompisar är bäst, nej mina är bättre) men nej, ni kan bara hålla käften och låta mig säga det. jag har världens bästa trio som stöttar mig i alla typer av väder. vi kompleterar varann så sjukt bra och vi håller alltid ihop. göteborgresan var den bästa resan jag varit med om. det visade verkligen hur mycket vi älskar varann.

sara,
den kloka tjejen som ser bra ut i vilka kläder hon än tar på sig och som  vi alla ser upp till. hon säger alltid bra saker!
ida, den sjönsjungande tigern som alltid går ihop med leopardmönster. hon är en tjej som sprudlar a charm och kärlek.
bex,  tjejen som slåss för sina kompisar och som alltid är ärlig i sina svar. hon är en talang och bör upptäckas för stora uppdrag snarast.
alla vi fyra har olika egenskaper och olika stilar, men vi passar så himla bra tillsammans!

du har otur om du inte har sånna vänner som jag. jag finner inte ord för vad jag skulle göra om inte dessa människor fanns. vi har verkligen hittat varann- aldrig utan er

http://idabjornstrom.blogg.se/ rubriken lyder They are everything I need


                                                                                        


what a awesome

det är du och jag nu
jag är hur glad som helst
mysig vecka, framförallt mysig helg. jag önskar att jag kunde spola tillbaka

på lördag ska jag kolla in världens bästa fotbollsspelare. zlatan och ronaldo. ska bli kul!
nästa torsdag bär det av till london och avslutningsresan med fotbollen. fyfan vad kul

psykologi och matte står på schemat. I love u guys!


RSS 2.0