:)

haft en kalaskväll ikväll och tänker skriva om den och lägga in lite pics imorrn

sov kalas!!


love J

dhfxblfsrbwfir

hejsan..
jag känner att mina tittarsiffror" hela tiden sjunker och jag tror att det beror på att jag inte skriver så kul eller att det bara är allmänt tråkigt i min blogg och jag anar vad det kan bero på. Det känns såhär att när jag skrev sådär mycket om r så var de fler som läste. De kanske tyckte att jag mådde hur bra som helst och att jag verkligen uttryckte min kärlek till honom i min blogg som hela världen kan se. Nu är det så att jag och kärleken inte hänger ihop numera. Jag vet egentligen inte vad det kan bero på och hoppas mig hitta den igen snart, verkligen snart.
Jag saknar honom, det gör jag.. men det känns så tråkigt att det blivit såhär och jag vill inte vara ledsen. Så jag hoppas att ni läser iaf, även om jag inte verkar så sugen på kärlek mer.

Idag har jag och ia varit ute och gått och vi har som alltid redit ut långdistans kärlek och det är skit. Verkligen skit.
Killen som man skulle kunna öpnna sig för och ge all den kärlek man vill bor ju så långt bort och det gör att det blir sånna påfrestningar som gör att det blir sämare än innan iaf. Jag vet inte riktigt hur allt känns, men jag överlever och tänker på alla människor därute som lider av svält, sjukdomar och annat hemskt. Så jag är glad för hur jag mår och har det. Jag ägnar en tanke åt alla barn och människor i världen som har det svårt!!

Nu ska jag städa lite och sedan sätta mig och räkna lite matte! 
 

jag beundrar alla starka människor i världen, fortsätt vara det.. <3<3
julia

yeah

den här helgen har varit riktigt bra!! :D
I fredags så tog jag det lungt sista dagen.. var terapeut på msn. Igår (lördag) så hade vi lite tjejmys hemma hos julia, där vi lagade mat och myste. mycket skratt och lite frågetecken på slutet, men vafan.. :)
sen idag så åkte jag hem till micaela och tog de lungt i mjukiskläder framför tvn och vi tog igen allt vi hade att prata om sen förra gången vi sågs och det gjorde min dag ännu bättre, för jag har saknat henne så!
sedan for jag hem till sara och plockade upp henne, för att sedan åka hem till becka.. där blev det också massa tjejprat och gamlaminnen-snack. Tack för en extremt skön dag- den behvdes verkligen!!

nu är snart sovdags och jag funderar på att gå under jorden snart. fick nyss reda på på msn att vi ska ha skrivit klart en löpande svenskaanalys på en novell tills imorrn. åh vad jag älskar mitt minne

pussssss julia


 


truth

heeeeeeej!! :D
så glad att äntligen kunna lyfta på huvudet och inte ha så ont i nacken längre. Har varit hemma från skolan i två dagar nu och jag börjar redan känna mig bättre. Sovit totalt i 27 timmar nu.. inte illa! sen känns det som att jag har gått ner minst 10 kilo. har bara druckit blåbärssoppa ooch idag ätit lite godis på 2 dagar, men snart är jag fit for fight igen.. längtar redan efter mat.. :) hihi

jag har varit lite nere och därför blir bloggandet bara jobbigt, men den perioden lägger jag bakom mig nu. Dags för nya och ljusa tider. Jag (med hjälp från ari) har kommit på att jag ska värdera att jag själv mår bra först och lägga energi på saker som får mig att må bra och så, tack för att du finns vännen (K)
Annars så funkar allt som vanligt. Skolan knäcker en inte allt för mycket och skoljobben börjar faktiskt stämma rätt bra överens vad man orkar just nu..

Nu är det dags att gå och kika lite på tv. är ändå fortfarande lite trött och vill vara kry imorrn.. mys med mat hos julls imorrn :)  Den här texten säger väldigt mycket;

image36          

jag orkar inte bli
besviken en gång till
- ta hand om er- PUSS eran julia

like the rain fall down on me

Nu var det ett tag sen jag skrev och dags för lite uppdatering. Jag tror att jag har kommit ur den där lilla "krisen" nu. Känner mig verkligen gladare och allt kanske berodde på att jag hade det som att tjejer har under en vecka i månaden, behöver nog inte gå in på mer detaljer..

Måste ge lite beröm åt mina tjejkompisar/killkompis som alltid gör mig så jäkla glad och alltid finns där. Ni vet att ni är det allra bästa jag har!! ♥

Min dag började lite segt med träningsverk efter att jag glömt att stretcha efter träningen igår. Senare på dagen åkte jag hem till min pick och umgicks med henne och killarna ett tag!!

dags för te och lite fotbollskikande.. sen sovdags!!               ge mig kärlek nu- julia


RSS 2.0