tisdag 5/6

hallå!
igår var det kanske den bästa tisdagen i mitt 16åriga liv. Från och med förra året så satte jocke igång(musiklärare) att ordna så att alla nior när de gick ut nian fick göra en vårsoaré för att vara tillsammans och för att skapa ett minne från skogslundsskolan. I år var det våran tur. Vi hade sättit ihop en bra föreställning med bla mamma mia, greace, jackson 5, the beatels, elvis mm. Det var helt underbart att få stå där på scenen och få ta emot applåder som vi hade slitit så hårt för att få. Jag sjöng inledningen till mamma mia och sjöng en duett med ida när vi var jackson 5 med afroperuker. När sedan soarén var avslutad och vi hade plockat undan allt och så. Då åkte vi och käkade pizza alla vi som deltagit både på och bredvid scenen och satte oss i en park och åt. Vi pratade om allt och hade det mysigt. Detta var helt oförglömligt!

Världens bästa tisdag.. puss j


måndag 4/6

hallå!
Just nu har du hittat hit till en trevlig tjej från surahammar som tänkte bjuda på sig själv och starta en blogg.
Mycket tankar och underingar. Varför har man blogg och vad vill man få ut av det? - Egentligen ingenting!
Jag gör detta för att sysselsätta mig själv och för att det inte finns många andra ställen att göra det på!

Eftersom att detta är de första inlägget så tänkte jag bara berätta lite om mig själv.
Jag är en 16 årig tjej från surahammar som är intresserad av musik, fotboll och kompisar. Självklart så skulle man ju kunna lägga in pojkvän där också, men jag är för tillfället singel, som är både lite förfel och nackdel. Så alla ni som känner er intresserade, hojta till=D

Just nu är klockan 21.50 så det börjar snart bli dags för mitt sovschema som är att kika på seinfeldt ungefär klockan 23, somna i pausen- vakna upp i mitten- stänga av tv:n och sedan somna om!
sov gott alla.. pusss j







RSS 2.0